Prepustite se istinskoj udobnosti peći na pelete

Prepustite se istinskoj udobnosti peći na pelete

Kupnja peći na pelete znači prepuštanje potpunom komforu koji kombinira užitak i pogled na vatru s praktičnošću i tradicionalnom lakom uporabom uređaja na pelete.

Natural Mode

Široka paleta peći na pelet opremljena je inovativnom tehnologijom Multifuoco® Sustavom za snažno ventilacijsko grijanje koja vam omogućuje ravnomjernu raspodjelu topline čak i u velikim prostorijama. Kod Natural Moda možete isključiti sustav snažne ventilacije i uživati u prirodnom konvekcijskom zagrijavanju koje pokreće prirodno kretanje zraka iskorištavanjem temperaturnih razlika u sobi. Na taj se način toplina distribuira postupnije i u ultra tihom načinu rada.

Multicomfort

Pogodnost peći na pelet leži u jednostavnoj regulaciji pomoću elektroničkog upravljanja. Multicomfort sustav vam omogućava mjerenje razine topline u sobi u kojoj se nalazi daljinski upravljač sa svojim termostatom a time i podešavanje snage plamena na način da u sobi postignete vašu idealnu temperaturu.

Ušteda energije

Kad se postigne zadana sobna temperatura, peć se sama isključuje a zatim se automatski uključuje čim temperatura padne ispod zadane vrijednosti. Zahvaljujući ovoj opciji potrošnja će se smanjiti a vi ćete ostvariti maksimalnu uštedu.

Ovlaživač zraka

Kako bi se povećala razina udobnosti, naši proizvodi imaju ovlaživač zraka s spremnikom od nehrđajućeg čelika. Na taj ćete način sigurno imati odgovarajuću razinu vlage u zraku. Uz to možete koristiti različite mirise kako biste se u sobi osjećali još ugodnije.