Peći na drva – moderno tehnološki oblikovane

Peći na drva – moderno tehnološki oblikovane

S Multifuoco® Plus i Sustavom za nadzor izgaranja, inovacije i elektronika kombiniraju se i u uređajima na drvo.

Multifuoco® Plus

To je tehnologija razvijena isključivo za peći na drva i kamine. Omogućuje vam stalno praćenje rada ventilacijske jedinice u sobi putem elektroničke ploče koja komunicira s LCD daljinskim upravljačem koji je opremljen posebnom sondom za mjerenje i praćenje temperature.

Za pravu udobnost u vašem domu, upravljanje je podijeljeno na:

Automatsko

Ventilacija započinje s uključenim aparatom, kada sonda detektira odabranu temperaturu pokretanja. Ventilacija se isključuje kad se postigne unaprijed zadana sobna temperatura.

Ručno

Ventilator se može uključiti daljinskim upravljačem čak i ako nije postignut zadani temperaturni prag za automatsko pokretanje. Kad se postigne željena razina topline, ventilator će se prebaciti u automatski način rada.

Udobnost

Ova vrsta upravljanja slijedi istu dinamiku kao i automatski rad s funkcijom plus, tako da možete odlučiti želite li je postaviti na minimum ili isključiti bez čekanja da se postigne željena temperatura.

Sustav kontrole izgaranja (BSC – Burning System Control)

Zahvaljujući sustavu za kontrolu gorenja, plamen se automatski podešava daljinskim upravljačem. Ova značajka omogućuje vam optimizaciju izgaranja i produljenje rada između jednog i drugog punjenja.
Točnije, BCS sustav omogućuje vam daljinsko upravljanje elektroničkim upravljanjem zrakom za izgaranje koji se dovodi u kamin. Upravljanje može biti automatsko ili pomoćno. Niža količina zraka dovodi do usporavanja izgaranja, smanjujući plamen i posljedično također potrošnju goriva.

Rukovanje je jednostavno i podijeljeno u tri načina:

Ručno

Omogućuje vam daljinsko upravljanje otvaranjem ventila zraka za izgaranje.

Automatsko

Omogućuje odabir između pet različitih razina snage prema kojima će peć / kamin automatski kontrolirati razinu zraka za izgaranje.

Udobnost

Odabirete željenu temperaturu u sobi i na temelju toga peć / kamin će otvoriti ili zatvoriti ventil za povećanje ili smanjenje plamena.

Zadovoljstvo korišenjem drva i praktičnost automatskog upravljanja

Sustav kontrole izgaranja omogućuje vam primanje zvučnih poruka ili poruka na zaslonu u vezi s radom vaše peći na drva. Kaže vam, na primjer, savršeno je vrijeme za nadopunu drvima ili izbjegava pregrijavanje zbog prekomjernog opterećenja i prilagođava se tome. Sustav koji osigurava vrhunske performanse i malu potrošnju.