Obloge od Majolice daju karakter vašem dnevnom boravku

Obloge od Majolice daju karakter vašem dnevnom boravku

Majolici smo posvetili godine rada vodeći najveću pažnju i pažnju stvarajući jedinstvene i ekskluzivne predmete. Naše peći i kamini postaju pravi izraz dizajna, koji mogu poboljšati bilo koje područje i učiniti ga ugodnijim.

Izrada Majolice

Izrada obloga u Majolici zahtijeva nekoliko koraka i veliku pažnju. Nakon stvaranja keramičke smjese i ulijevanja u kalup, slijedi prvo razdoblje sušenja gdje ploča treba postići postojanost i ukloniti iz kalupa; zatim se ručno polira i ostavlja da se prirodno suši. Potom se obrađena majolica premješta u pećnicu: prvi put se peče kako bi se uklonila sva zaostala vlaga, a drugi put kako bi postala još otpornija i poboljšala sposobnost zračenja. Zatim se ploča ručno boji i vraća u pećnicu na posljednju fazu sušenja. Cijeli postupak traje od 12 do 15 dana i zahtijeva nekoliko ručnih operacija od strane stručnjaka. Ovaj način obrade daje vrhunsku i prepoznatljivu oblogu.

Pozornost na detalje

Iza svake obloge od Majolice kriju se vješte, stručne ruke koje sa strašću i pažnjom obrađuju ovaj dragocjeni materijal dajući oblik i originalnost jedinstvenim proizvodima te vrste.

Mnogobrojni aspekti Majolike

Majolika je vrlo svestran element jer utjelovljuje vizualnu privlačnost i sposobnost ugodnog prijenosa topline. Boje, u rasponu od najnježnijih poput Bianco Antica do onih najživljih poput Rosso Lave, pomažu dati ovom iznimnom proizvodu dodatni karakter. Obrade i ručno nacrtani detalji daju dodanu vrijednost za uživanje u ovom vrijednom proizvodu.

Personalizirajte interijer sa stilom

Rezultat je proizvod koji može zadovoljiti različite ukuse i stilove dizajna interijera: moderan, klasičan, berba; postavke na koje možete staviti štednjak ili kamin s oblogom od majolike su neograničene. Sposobnost personalizacije sobe s prestižom pronalazi idealno rješenje s Majolicom.