Peći na pelete

Najopsežnija paleta peći na pelete, uključujući sustav prisilne ventilacije – koji pruža ujednačeno grijanje od poda do stropa. Za grijanje cijelih kuća ili prostora srednje veličine.

Peći na pelete

Užitak vatre i jednostavnost peleta

Jednostavna, praktična uporaba, visoka učinkovitost i širok raspon standardnih značajki čine naše peći na pelete prikladnim za brojne različite namjene. Moderno rješenje koje odabiru milijuni obitelji i uistinu je učinkovit sustav grijanja.

Kako peć na pelet zagrijava sobu?

Toplina se može difundirati u sobu na razne načine kako bi se osigurala vaša osobna dobrobit i najbolja učinkovitost. Prirodna konvekcija, prisilna ventilacija za ravnomjerno grijanje od poda do stropa. Pronađite najprikladniji sustav za vas.

Prirodni način

Značajkom Natural Mode možete isključiti sustav prisilne ventilacije i uživati u prirodnom konvekcijskom zagrijavanju, što pokreće prirodno kretanje zraka iskorištavanjem temperaturnih razlika u sobi. Na taj se način toplina distribuira postupnije i u ultra tihom načinu rada. Uz Natural Mode imate povjerenje da možete stvoriti pravu atmosferu kod kuće.

Ručno izrađena Majolica

Tradicionalna umjetnost prikazana u radu s Majolicom omogućuje nam izradu predmeta koji su doista jedinstveni. Tehnologija i materijal koji je i dalje ručno izrađen. Ulijeva se u kalupe, polako suši i ručno slika, što zahtijeva obradu od najmanje 15 dana. Dostupno u više od 40 boja i s različitim završnim obradama, proizvedeno isključivo u najvećem europskom proizvodnom pogonu Majolica.

Multifuoco® sustav, ekskluzivna tehnologija

Multifuoco System® omogućuje vam održavanje ravnomjerne sobne temperature zahvaljujući prirodnim konvekcijskim strujama kojima se favorizira povlačenjem zraka koji se zagrijava odozgo i ispuštanjem zagrijanog zraka u razini poda. Sustav Multifuoco® izbjegava nanošenje topline u blizini stropa i osigurava toplinu u razini poda (naših stopala).

Programabilni rad

Uređaji za pelete imaju praktičan daljinski upravljač pomoću kojeg možete postaviti kada se peć uključuje i gasi, tijekom dana i tijekom tjedna. Uz ovu funkciju, uređaji za pelete također vam omogućuju daljinsko upravljanje i nadzor njihovog rada, slanjem tekstualne poruke ili upotrebom aplikacije putem Wi-Fi mreže.

Izdvojeni proizvodi

Izdvajamo neke od naših peći na pelete. Ukoliko želite vidjeti sav asortiman, posjetite stranicu Trgovina na kojoj možete odabrati model koji je idealan za toplinu vašeg doma.