Peći na drva

Široka paleta peći na drva daje vam apsolutnu sigurnost da pronađete svoj savršeni proizvod. Peć koji jamči optimalnu udobnost, maksimalnu učinkovitost i malu potrošnju; ne zaboravljajući ekskluzivni sustav Multifuoco®, inovativnu tehnologiju na većini naših uređaja, koji zagrijava sobu također prisilnom ventilacijom i na ujednačen način.
Peći na drva

Zadovoljstvo grijanja drvom

Drvo je uvijek bilo primarni izvor grijanja i kuhanja, a prirodno je gorivo par excellence. Izbor s naglaskom na tradiciju, ali i na ekologiju za postizanje maksimalne učinkovitosti i minimalnih emisija.

Kako peć na drva zagrijava sobu?

Toplina se može distribuirati u sobu na razne načine kako bi se osigurala maksimalna udobnost i najbolja učinkovitost. Prirodna konvekcija, prisilna ventilacija za ravnomjerno grijanje od poda do stropa ili skladištenje topline za dulju toplinu čak i kad je peć isključena. Pronađite najprikladniji sustav za vas.

Multifuoco® sustav, ekskluzivna tehnologija

Multifuoco System® omogućuje vam održavanje ravnomjerne sobne temperature zahvaljujući prirodnim konvekcijskim strujama kojima se favorizira povlačenjem zraka koji se zagrijava odozgo i ispuštanjem zagrijanog zraka u razini poda. Sustav Multifuoco® izbjegava nanošenje topline u blizini stropa i osigurava toplinu u razini poda (naših stopala).

Elektroničko upravljanje plamenom

Zahvaljujući sustavu za kontrolu gorenja, plamen se automatski podešava daljinskim upravljačem. Ova značajka omogućuje vam optimizaciju izgaranja i produljenje rada između jednog i drugog opterećenja. Točnije, BCS sustav omogućuje vam elektroničko upravljanje zrakom za izgaranje koji se dovodi u kamin. Manja količina zraka dovodi do usporavanja izgaranja, smanjenja plamena i manje potrošnje.

Kako bi produžio užitak topline, sustav za pohranu topline

Užitak topline produžuje se satima nakon što se plamen ugasi. Nakon što drvo izgori, peć će i dalje zagrijavati sobu zračenjem, omogućujući vam da ostanete okruženi toplinom. Ekskluzivni HSS sustav za pohranu topline može ispuštati toplinu tijekom mnogih sati nakon što plamen nestane. Također se može kasnije instalirati u prethodno pripremljene peći.

Ručno izrađena Majolica

Tradicionalna umjetnost prikazana u radu s Majolicom omogućuje nam izradu predmeta koji su doista jedinstveni. Tehnologija i materijal koji je i dalje ručno izrađen. Ulijeva se u kalupe, polako suši i ručno slika, što zahtijeva obradu od najmanje 15 dana. Dostupno u više od 40 boja i s različitim završnim obradama, proizvedeno isključivo u najvećem europskom proizvodnom pogonu Majolica.

Izdvojeni proizvodi

Izdvajamo neke od naših peći na drva. Ukoliko želite vidjeti sav asortiman, posjetite stranicu Trgovina na kojoj možete odabrati model koji je idealan za toplinu vašeg doma.