Hibridne peći

Biogrijanje u ponudi nudi i nova paletu hibridnih peći sposobnih za grijanje sobe ili cijelog doma ili drvetom ili peletom.
Hibridne peći

Hibridni sustav grijanja, na drva ili pelet

Praktičnost peleta i pucketanje drva spajaju se i stvaraju hibridnu peć. Više se nećete suočavati s izborom između proizvoda na drva i peleta, jer sada možete uživati u svim prednostima obje verzije kombinirane u jednoj peći … Beskonačnost. Inovativna tehnologija, ručna obrada majolike, kolekcija profinjenog dizajna.

Načini grijanja

Hibridne peći mogu grijati na različite načine. Kroz sustav Multifuoco® – koji koristi prisilnu ventilaciju – s prirodnom konvekcijom ili skladištenjem pomoću sustava za pohranu topline.

Dvije vrste goriva, jedna peć

Peć koja omogućuje grijanje i na drva i na pelete; prelazak s jednog goriva na drugo događa se bez prekida rada peći, radi maksimalne udobnosti i praktične upotrebe. Iako se njihov rad kontrolira elektronički, hibridne peći mogu redovito funkcionirati i bez električne energije, grijanjem na drva.

Elektronički i programabilni rad

Hibridna peć na pelet i drvo pruža dvostruke prednosti: praktičnost programabilnog rada na bazi peleta i užitak grijanja na prirodnom drvu. Infinity peći se upravlja na potpuno elektronički način zahvaljujući Infinity Control System (ICS), koji jamči najveću učinkovitost tijekom grijanja na bazi peleta i drva.

Potpuna tišina s prirodnim grijanjem

Među ekskluzivnim dizajnerskim značajkama je odsustvo usisavača dima, što znači da dimovod funkcionira s prirodnim propuhom čak i tijekom rada na bazi peleta. S ovom novom značajkom, dom se može grijati na potpuno nečujan način, istovremeno uživajući u zvuku pucketanja drva ili vatre na pelete bez ikakvih smetnji.

Multifuoco® System

Multifuoco® System je sustav prisilne ventilacije koji osigurava jednoliko zagrijavanje okoliša. Toplina izlazi iz donjeg dijela peći, a zatim se širi na ostatak prostorije, osiguravajući ujednačenu temperaturu od poda do stropa.

Ručno rađena Majolica

Tradicionalna umjetnost prikazana u radu s Majolicom omogućuje nam izradu predmeta koji su doista jedinstveni. Tehnologija i materijal koji je i dalje ručno izrađen. Ulijeva se u kalupe, polako suši i ručno slika, što zahtijeva obradu od najmanje 15 dana. Dostupno u više od 40 boja i s različitim završnim obradama, proizvedeno isključivo u najvećem europskom proizvodnom pogonu Majolica.

Izdvojeni proizvodi

Izdvajamo neke od naših peći na pelete i drva. Ukoliko želite vidjeti sav asortiman, posjetite stranicu Trgovina na kojoj možete odabrati model koji je idealan za toplinu vašeg doma.