Peći

Široka paleta peći dizajnirane su da zadovolje potrebe svake vrste postavki ili preferencija upotrebe. Rješenja za užitak vatre i topline; dizajnerske značajke koje svakodnevnom životu unose udobnost i ljepotu.
Peći

Zadovoljstvo što se možete ugrijati Biogrijanje pećima

Naše peći na drva, pelet ili plin poznate su po svom sofisticiranom dizajnu, vještoj izradi i bogatom modernom tehnologijom, osiguravajući vam uvijek visoku kvalitetu i dobre sigurnosne standarde.

Peći na pelete

Jednostavna, praktična uporaba, visoka učinkovitost i širok raspon standardnih značajki čine naše peći na pelete prikladnim za brojne različite namjene.

Peći na drva

Široka paleta peći na drva daje vam apsolutnu sigurnost u pronalaženju savršenog proizvoda koji pruža maksimalnu snagu uz malu potrošnju.

Peći na drva i pelete

Praktičnost peleta i pucketanje drva spajaju se i stvaraju hibridnu peć. Između proizvoda na drva i peleta, sada možete uživati u svim prednostima obje verzije .

Kako peć zagrijava sobu?

Toplina se može difundirati u sobu na razne načine kako bi se osigurala vaša osobna dobrobit i najbolja učinkovitost. Prirodna konvekcija, prisilna ventilacija za ravnomjerno grijanje od poda do stropa. Pronađite najprikladniji sustav za vas.

Multifuoco® sustav, ekskluzivna tehnologija

Multifuoco System® omogućuje vam održavanje ravnomjerne sobne temperature zahvaljujući prirodnim konvekcijskim strujama kojima se favorizira povlačenjem zraka koji se zagrijava odozgo i ispuštanjem zagrijanog zraka u razini poda. Sustav Multifuoco® izbjegava nanošenje topline u blizini stropa i osigurava toplinu u razini poda (naših stopala).

Ručno izrađena Majolica

Tradicionalna umjetnost prikazana u radu s Majolicom omogućuje nam izradu predmeta koji su doista jedinstveni. Tehnologija i materijal koji je i dalje ručno izrađen. Ulijeva se u kalupe, polako suši i ručno slika, što zahtijeva obradu od najmanje 15 dana. Dostupno u više od 40 boja i s različitim završnim obradama, proizvedeno isključivo u najvećem europskom proizvodnom pogonu Majolica.

Kanaliranje sustavom Multifuoco®

Jednostavnim sustavom kanala, koji se sastoji od fleksibilnih cijevi malog promjera, možete grijati i druge prostorije u kući. Difuzija topline je još ugodnija i ravnomjernija, budući da se distribuira s više točaka, kroz otvore s ugrađenim regulatorima protoka. Kanali se mogu izvesti vodoravno ili okomito, pružajući toplinu podu iznad ili ispod.

Elegantan, suvremeni dizajn

Biogrijanje peći autentični su dizajnerski predmeti, pravi dodaci za opremanje, elementi vizualne privlačnosti i originalnosti koji mogu učiniti bilo koju postavku ugodnijom, kombinirajući različite ukuse i stilove. Obložene Majolicom, vještom izradom i ručno dovršene, peći postaju jedinstvene po tipu, profinjenosti, proizvodnji i obradi.