Obloge

Obloge izrađene od profinjene majolike ili gline, ističu svu čar vatre. Svaka obloga postaje ekskluzivno remek-djelo sa svojim izvornim značajkama, dajući karakter vašem domu i izražavajući osobnost osobe koja ga odabere.

Funkcionalnost i vizualna privlačnost

Originalne i univerzalne, obloge “I Veneziani” mogu se smatrati pravim protagonistima vašeg doma. Imaju razne funkcije: uokvirivanje kamina uz zid, prepoznatljiv element dizajna ili izražavajući vrhunsko istraživanje u dizajnu, zahvaljujući finom ručnom radu majstora.

Ručno izrađena Majolica

Tradicionalna umjetnost prikazana u radu s Majolicom omogućuje nam izradu predmeta koji su doista jedinstveni. Tehnologija i materijal koji je i dalje ručno izrađen. Ulijeva se u kalupe, polako suši i ručno slika, što zahtijeva obradu od najmanje 15 dana. Dostupno u više od 40 boja i s različitim završnim obradama, proizvedeno isključivo u najvećem europskom proizvodnom pogonu Majolica.

Basic

Obloge u Majolici linije Basic, u preko 40 boja i različitim završnim obradama osiguravaju inovativna, ekskluzivna rješenja za izradu vašeg kamina. Privlačnost površine u Majolici još više pojačava vatru koju zatvara, a široka paleta kamina za odabir osigurava bezbroj stilskih i dizajnerskih rješenja.

Elegantnost i luksuz

Istraživanje, tehnologija, dizajn i umjetnost stvaraju ovu kolekciju kamina koji se ističu i čine poznati po svojoj očaravajućoj vizualnoj privlačnosti. Samo pažljivo istraživanje dizajna i pažnja u mnogim vještim ručnim zadacima omogućili su stvaranje ovih obloga.

Le Terre

Najbolje mješavine gline, ručno stručno oblikovane i pojedinačno ukrašene velikim iskustvom i strašću, daju ekskluzivna djela. Svaki detalj rezultat je pažljivog istraživanja materijala i procesa koji utjelovljuju iskustvo naših stručnih majstora gline. Svaki surround postaje jedinstven i neponovljiv predmet.

Izdvojeni proizvodi

Izdvajamo neke od naših obloga za kamine. Ukoliko želite vidjeti sav asortiman, posjetite stranicu Trgovina na kojoj možete odabrati model koji je idealan za toplinu vašeg doma.