Kamini na pelete

Toplina koju stvara vatra postala je dostupna svima s praktičnošću peleta. Jednostavan za upotrebu, vrlo funkcionalan i izuzetno učinkovit. Kaminom na pelete možete grijati jednu sobu ili cijelu kuću, zahvaljujući inovativnom sustavu Multifuoco®.
Kamini na pelete

Vaš osobni kamin

Široka raspon ponude kamina, jednodijelnih kamina i umetaka koji vam, u kombinaciji s velikim izborom obloga u Majolici, omogućuju odabir vašeg idealnog kamina koji je jednostavan za upotrebu, funkcionalan i učinkovit.

Kako se grijati kaminom na pelete?

Toplina se može usmjeriti u sobu na razne načine kako bi se osigurala maksimalna udobnost i najbolja učinkovitost. Prisilna ventilacija za ravnomjerno grijanje od poda do stropa. Pronađite najprikladniji sustav za vas.

Kanaliranje sustavom Multifuoco®

Jednostavnim sustavom kanala, koji se sastoji od fleksibilnih cijevi malog promjera, možete grijati i druge prostorije u kući. Difuzija topline je još ugodnija i ravnomjernija, budući da se distribuira s više točaka, kroz otvore s ugrađenim regulatorima protoka. Kanali se mogu izvoditi vodoravno ili okomito, pružajući toplinu podu iznad ili ispod.

Multifuoco® sustav, ekskluzivna tehnologija

Multifuoco System® omogućuje vam održavanje ravnomjerne sobne temperature zahvaljujući prirodnim konvekcijskim strujama kojima se favorizira povlačenjem zraka koji se zagrijava odozgo i ispuštanjem zagrijanog zraka u razini poda. Sustav Multifuoco® izbjegava nanošenje topline u blizini stropa i osigurava toplinu u razini poda (naših stopala).

Programabilni rad

Uređaji za pelete imaju praktičan daljinski upravljač pomoću kojeg možete postaviti kada se peć uključuje i gasi, tijekom dana i tijekom tjedna. Uz ovu funkciju, uređaji za pelete također vam omogućuju daljinsko upravljanje i nadzor njihovog rada, slanjem tekstualne poruke ili upotrebom aplikacije putem Wi-Fi mreže.

Umeci za sagorijevanje peleta kako bi transformirali vaš kamin

IP ulošci za sagorijevanje peleta omogućuju vam da svoj tradicionalni otvoreni kamin pretvorite u moderan, funkcionalan, iskorištavajući iznimnu pogodnost peleta. Ložišta proizvedena s ultra modernim tehnologijama, dimenzionirana su tako da daju novi život vašem starom kaminu, a također su savršena za prve instalacije.

Izdvojeni proizvodi

Izdvajamo neke od naših peći na pelete. Ukoliko želite vidjeti sav asortiman, posjetite stranicu Trgovina na kojoj možete odabrati model koji je idealan za toplinu vašeg doma.