Kamini na drva

Izbor s naglaskom na tradiciju, ali i na ekologiju, postiže maksimalnu učinkovitost i minimalne emisije. Kaminom na drva možete grijati jednu sobu ili cijelu kuću, zahvaljujući inovativnom sustavu Multifuoco®.
Kamini na drva

Vaš osobni kamin

Širok asortiman kamina, jednodijelnih kamina i umetaka koji, u kombinaciji s velikim izborom obloga u Majolici, stvaraju remek-djela modernog opremanja koja predstavljaju počašćeni spektakl vatre.

Kako se grijati kaminom na drva?

Kamini na drva dizajnirani su za grijanje prirodnom konvekcijom. Međutim, mogu se iskoristiti drugi načini grijanja. Prisilna ventilacija, ugradnjom sustava Multifuoco® i Multifuoco® System Plus. Pronađite najprikladniji sustav za vas.

Praktično ložište

Zahvaljujući svom posebnom razvoju, ložišta u kaminima nude velik kapacitet i jednostavnost utovara drva. To znači veću jednostavnost u korištenju, značajnu kvalitetu izgaranja i neusporediv pogled na vatru. Skupljanje žara je također vrlo praktično. Dovoljne dimenzije također omogućuju maksimalan pogled na vatru nudeći široku perspektivu.

Multifuoco® sustav, ekskluzivna tehnologija

Multifuoco System® omogućuje vam održavanje ravnomjerne sobne temperature zahvaljujući prirodnim konvekcijskim strujama kojima se favorizira povlačenjem zraka koji se zagrijava odozgo i ispuštanjem zagrijanog zraka u razini poda. Sustav Multifuoco® izbjegava nanošenje topline u blizini stropa i osigurava toplinu u razini poda (naših stopala).

Čvrstoća konstrukcije

Čvrstoća kamina rezultat je ogromnog iskustva i stalnih istraživanja. Čvrstoća konstrukcije, koja proizlazi iz pažljivog dizajna i vrhunske kvalitete, čelika visoke debljine, osigurava dugi vijek trajanja svakog rješenja. Proizvodi su razvijeni i testirani u laboratorijima kako bi se provjerili proizvodni procesi i usklađenost s međunarodnim standardima.

Umeci kamina na drva za preinaku vašeg starog kamina

Umeci kamina za drvo IL omogućuju vam da tradicionalni otvoreni kamin pretvorite u moderniji i funkcionalniji. Ložišta proizvedena s ultra modernim tehnologijama, dimenzionirana su tako da daju novi život vašem starom kaminu, a također su savršena za prve instalacije.

Izdvojeni proizvodi

Izdvajamo neke od naših kamina na drva. Ukoliko želite vidjeti sav asortiman, posjetite stranicu Trgovina na kojoj možete odabrati model koji je idealan za toplinu vašeg doma.