Kamini

Nova interpretacija u suvremenom stilu, izrađena od profinjenih materijala poput Majolike, s vrhunskom tehnologijom poput ekskluzivnog Multifuoco System®. Bez obzira koriste li pelet ili drvo, njihov dizajn i kamini mogu još više poboljšati spektakl vatre.
Kamini

Kvalitetna izrada, istraživanje i dizajn

Kolekcija kamina Biogrijanje uključuje ekskluzivne obloge od pročišćene majolike ili gline, ručno izrađene uz stručnu izradu. Funkcionalna i učinkovita rješenja koja mogu personalizirati kutak kuće, povećati privlačnost zida, pregraditi otvoreni prostor ili ugostiti goste s jedinstvenim pogledom na vatru. Jedinstveni elementi dizajna koji bilo kojoj postavci mogu dati toplu, vizualnu privlačnost.

Kamini u našoj ponudi

Naš asortiman proizvoda za kamine smo podijelili u tri glavna područja: obloge za kamine, ložišta za kamine na drva te ložišta za kamine na pelete.

Obloge

Imaju funkcije uokvirivanja kamina uz zid, prepoznatljiv element dizajna ili izražavajući vrhunsko istraživanje u dizajnu, zahvaljujući finom ručnom radu majstora.

Kamini na drva

Jednodijelna ložišta i ulošci koji, u kombinaciji s velikim izborom obloga u Majolici, stvaraju remek-djela modernog opremanja koja predstavljaju spektakl vatre.

Kamini na pelete

Jednodijelni kamini i ulošci koji u kombinaciji s velikim izborom obloga u Majolici, omogućuju odabir vašeg idealnog kamina koji je jednostavan za upotrebu.

Kako se grijati kaminom na pelete?

Toplina se može difundirati u sobu na razne načine kako bi se osigurala maksimalna udobnost i najbolja učinkovitost. Prisilna ventilacija za ravnomjerno grijanje od poda do stropa. Pronađite najprikladniji sustav za vas.